Onze School

Onze instelling

GO! MAXwell is een secundaire school voor de 2e en 3e graad in Maasmechelen, gelegen op een ruime, groene campus in Eisden centrum waar ook de GO! Nikola Tesla middenschool en basisschool GO! De Knappe Ontdekker gelegen zijn. 

Op onze campus ben je niet het zoveelste nummer maar een deel van een leef- en leergemeenschap waar iedereen nummer 1 is. Je kan je bij ons ontwikkelen in verschillende studiedomeinen verspreid over de verschillende finaliteiten: STEM, taal & cultuur, economie & organisatie en maatschappij & welzijn. 

Iedereen op onze campus krijgt de nodige autonomie alsook ondersteuning om zijn talenten maximaal te ontwikkelen in een warme omgeving waar technologie, cultuur, natuur en menswetenschappen hand in hand gaan.

Smartschool

Zoals de meeste middelbare scholen maakt GO!MAXwell ook gebruik van Smartschool. Smartschool is een online platform waar studenten makkelijk hun agenda, punten, taken en mails kunnen beheren en bekijken. Voor meer informatie kan u terecht op smartschool.

Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB)

Leerlingen en hun ouders kunnen bij het CLB terecht voor vragen over studies en opleidingen  maar ook voor psychologische en gezondheidshulp. Voor meer informatie kan u hier terecht.

Het Gemeenschapsonderwijs (GO!)

Het GO! waarborgt een eigen unieke pedagogisch project, waarbij het PPGO! het grondbeginsel vormt. Zo kijken we met een open geest en met respect naar ieders mening. Het volledig project vindt u op de website van het GO!