Extra Murros activiteiten

Elk jaar kiezen onze studenten hun jaarlijkse buitenschoolse activiteiten. Hiervoor organiseert GO!MAXwell meerdere leerlingenraden waar leerlingen elk hun klas kunnen vertegenwoordigen en ideeën geven over welke activiteiten ze graag samen zouden doen. 

Pretparken

Elk jaar gaan onze studenten op ééndaagse excursies om het einde van hun schooljaar te vieren.

wedstrijden

Ook doet GO!MAXwell actief mee aan verschillende wedstrijden. Zo wilt men samen met onze studenten het team verband versterken en zo de beste prijzen binnen halen

Eindejaarsreis

In hun laatste jaar gaan de leerlinge van het 6de op eindejaarsreis. Hierbij kiezen ze uit verschillende bestemmingen waar ze samen het einde van hun middelbaar willen beleven.

Valencia? Phantasialand? Disneyland Paris? Check,check en nog eens check!

 Bekijk hieronder een overzicht van waar we al geweest zijn:

Pretparken

Phantasialand

Phantasialand is een pretpark net over de Duitse grens. Het park is meermaals genomineerd als beste pretpark van Europa. De beste plek voor durvers maar ook voor de rustige onder ons... perfect om samen te genieten van de laatste schooldagen.

Walibi Belgium

De leukste park van België gesitueerd in Waver. Hier vinden onze studenten zeker hun adrenaline kicks in de meer dan 40 attracties. Ideaal om van de examen stress af te raken!

Andere ideeën

Ook andere parken zoals Movie Park, Efteling, Bobbejaanland en Bellewaerde zijn tijdens de leerlingenraden meermaals naar boven gehaald. Afwisselend Walibi en Phantasialand zijn tot op heden meestal de populairste keuzes geweest

Wedstrijden

GO!MAXwell, meermaals winnaar bij Disneyland Parijs wedstrijden La Dernière Heure

Wedstrijd:

Voor het Halloween seizoen organiseerde La Dernière Heure een wedstrijd waar studente van over heel België een standbeeld van een Disney Villain uit gerecycleerd materiaal moesten maken. Zo kon men een overnachting winnen, een dag trip of cinema tickets.

Deelnamen:

In 2018 heeft het 1e jaar deelgenomen aan de wedstrijd. In 2019 was het de beurt aan het 2de en 3de graad om deel te nemen aan de wedstrijd.

Prestaties:

In zowel 2018 als 2019 hoorde het GO!MAXwell bij de winnaars. Zo hebben we telkens een reis naar Disneyland Parijs gewonnen met 2 overnachtingen in een Disney hotel.

Eindejaarsreis

Valencia

Afgelopen jaren hebben onze studenten meermaals gekozen voor het badstad Valencia, gelegen in het westen van Spanje. De studenten hebben een mix aan zowel culturele bezienswaardigheden als fysieke ontspanning op het strand in deze boeiende Spaanse stad.

Rome

Ook in deze eeuwenoude stad in Italië konden onze studenten zich wanen in een mooi bewaren omgeving. Tussen de verschillende historische sites heen was er natuurlijk ook tijd om te genieten van een lekker Italiaans gerecht. Natuurlijk horen lekkere pizza’s en pasta’s er ook bij!

Andere Citytrips

Niet alleen Valencia en Rome zijn populaire bestemmingen. Ook andere Europese steden als Amsterdam, Barcelona, Praag en Londen zijn vaak door onze studenten gekozen als hun lievelings eindejaarsbestemming